Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: آموزش مهارتهای توان افزایی، مهارتهای‌ زندگی و مهارت خوب زیستن به جوانان، دانشجویان و دانش‌آموزان رویکرد مهم دولت دوازدهم بود.

به گزارش برنا؛ معصومه ابتکار، معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در مراسم آغاز اجرای طرح توانمندسازی سفیران فرهنگی دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور در مشهد گفت: هدف از آموزش این مهارتها انسجام خانواده و اجتماع است که اکنون یکی از ماموریتها در حوزه خانواده به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: مساله‌یابی انجام شده در ارتباط با خانواده‌ها نشان می‌دهد نقص در مهارتهای ارتباطی یکی از مشکلات اصلی خانواده‌ها است که این اختلالات خاص ایران نیست و همه کشورها با این معضل گریبانگیر هستند.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: با همکاری دستگاههای اجرایی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای پیاده‌سازی طرحهای مهارتهای زندگی و ارتباطی اقدامات خوبی انجام شده و اکنون که در هفته‌های پایانی دولت دوازدهم  هستیم این طرحها به نتیجه و جمع بندی رسیده و می‌توانیم تاثیرات اجرای آنها را شاهد باشیم.

او افزود: تاکنون نسبت به موضوع آموزشهای مهارتهای زندگی در کشور غفلت شده است اما سعی کردیم این خلاء و غفلت مورد توجه واقع شود و امیدواریم در دولت بعدی هم این طرحها استمرار یابد.

ابتکار ادامه داد: آموزش مستمر مهارت خوب زیستن، تفکر خلاق، مهارتهای ارتباطی و گفتگو و مهارتهای مرتبط با تاب‌آوری در شرایط سخت و دشوار اجتماعی و اقتصادی یکی از ضروریات کلیدی و راهبردی برای جامعه کنونی ما است.

او با قدردانی از مسوولان دانشگاه فردوسی مشهد و معاونت فرهنگی وزارت علوم در اجرای این طرحها گفت: دانشجویان مرجع مهمی در این زمینه به شمار می‌روند که می‌توانند در همسالان خود تاثیرگذاری داشته باشند و همچنین کانون‌های فرهنگی دانشجویی دانشگاهها گروههای هدف بوده و در این خصوص می‌توانند جریان سازی اجتماعی را بوجود آورند.

معاون رییس جمهوری افزود: اختلاف و تفاوت دیدگاه یکی از الزامات زندگی اجتماعی و خانوادگی است اما از طریق‌ مهارتهای زندگی و ارتباطی می‌توانیم تفاوت دیدگاه را مدیریت کنیم و مشکل را حل و فصل نماییم تا به خشونت و درگیری کشیده نشود.

او ادامه داد: در حال حاضر بین نسل‌های مختلف تفاوتهای بسیار وجود دارد و باید این تفاوتها را به رسمیت بشناسیم و اجازه دهیم نسل جوان در ارتباط با دغدغه‌ها و سوالات گفتگوی موثر در خانواده، جامعه و بین والدین برقرار کند.

ابتکار گفت: در بسیاری از کنش‌های اجتماعی به دلیل اینکه گفتگو برقرار نبوده است، سوء تفاهم در سطح کلان و حتی قهر شکل گرفته و این قهر ناشی از انتقادات و نگرانی و شاید عدم تحقق مطالبات بوده که با گفتگو و انتقال درست مفاهیم قابل حل است.

او با بیان اینکه مهارتهای گفتگو و زندگی، یک موضوع محوری است، افزود: این مهارتها برای همه جوامع ضروری است و طی سالهای گذشته اقدامات خوبی در کشور در این زمینه انجام شده بطوریکه علاوه بر دانشگاهها دوره‌های ارتقای تاب‌آوری اجتماعی در هزار و ۱۰۰ نقطه کشور  برپا شده و برای مهارتهای خوب زیستن نیز کار بسیار انجام گرفته است.

معاون رییس جمهوری از تدوین طرح گفتگوی ملی خانواده خبر داد و گفت: هدف اصلی از این طرح ارتقای مهارتهای ارتباطی و گفتگو بوده و انتظار من این است این طرح در دانشگاهها استمرار یابد و به مثابه نهالی در دانشگاه کاشته شود و با همکاری خوب شهرداری ها این مهارتها توسعه یافته و تبدیل به نهالستان شود.

او افزود: پیاده سازی مهارتهای زندگی نباید به برپایی یک دوره طرح سفیران فرهنگی محدود شود زیرا این امر ضرورت فرهنگی، اجتماعی و خانوادگی جامعه ما است و اگر توجه نکنیم مشکلات بسیار در آینده خواهیم داشت.

طرح توانمندسازی سفیران فرهنگی دانشگاههای منطقه ۹ کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد طی روزهای ۲۰ تا ۲۲ تیر ماه در حال اجراست.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رییس جمهوری زنان مشهد خانواده مشکلات ایران تحقیقات و فناوری دولت اجتماعی و اقتصادی جامعه وزارت علوم خشونت نسل جوان والدین شهرداری رویکردهای دولت آموزش مهارت های معاون رییس جمهوری مهارتهای زندگی خوب زیستن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۶۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت تحقق رشد تولید با مشارکت مردمی، اظهار کرد: در برنامه پیش‌بینی شده برای سال جاری مقرر شده است ۲۰ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۲۲ نفر ساعت آموزش توسط بخش‌های دولتی و خصوصی به ۱۹ گروه هدف در استان خوزستان ارائه بشود.

وی ادامه داد: این میزان تعهد آموزشی شامل ۶ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۰۰ نفرساعت در بخش دولتی و ۱۳ میلیون ۲۳۰ هزار و ۳۲۲ نفرساعت در بخش آمورشگاه‌های غیردولتی و آزاد در استان خوزستان خواهد بود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان عنوان کرد: برنامه امسال در چارچوب نهضت ملی مهارت‌آموزی و در راستای ارتقای وزن مهارت، توانمندسازی مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای، توسعه و تضمین کیفیت آموزش‌های مهارتی و تربیت نیروی انسانی توانمند تدوین شده است.

وی افزود: چنانچه تقاضای آموزش در سال جدید بیش از تعهد ارائه شده باشد، ظرفیت آموزشی برای این کار فراهم است. حرفه‌های آموزشی بر اساس نیازسنجی آموزشی صورت گرفته تا زمینه کارآفرینی و اشتغال مولد و پایدار برای کارجویان شهری و روستایی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فراهم شود.

ملایی هزاروندی با اشاره به اینکه این آموزش‌ها برای ۱۹ گروه هدف برنامه‌ریزی شده که در بخش خدمات، کشاورزی صنعت فرهنگ و هنر است، گفت: گروه‌های هدف این آموزش‌ها شامل آسیب‌دیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانش آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانش‌آموزان، زنان خانه‌دار، بانوان سرپرست خانوار، زندانیان، ساکنان سکونت‌گاه‌های غیررسمی، زندانیان، روستاییان، عشایر، مناطق محروم مرزی، سربازان، کودکان‌کار، متقاضیان مهارت آموزی، افراد دارای بیمه بیکاری، معتادان بهبود یافته و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی هستند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد تعهد مهارت‌آموزی در بخش آزاد و غیردولتی ارائه می‌شود، یادآور شد: در استان خوزستان حدود ۵۵ مرکز ثابت دولتی و بیش از هزار و ۵۰۰ آزاد غیردولتی فعال هستند.

کد خبر 6098105

دیگر خبرها

  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • دیدار و گفتگوی صمیمانه مدیرکل آموزش و پرورش استان با خانواده های معزز شهدای فرهنگی