Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناهیدپرویزپورگفت: تعامل و همکاری سازنده بین جامعه مدنی و دستگاه‌های دولتی می‌تواند خدمت‌رسانی به اقشار آسیب دیده و در معرض آسیب موثر واقع شود.

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان؛ پرویز پوردر  جلسه بررسی راهکارهای توانمندسازی کودکان و خانواده‌های مناطق حاشیه‌ای در دوران کرونا که با حضور مدیران‌عامل دفاتر تسهیلگری و تعدادی از سازمان های مردم نهاد در استانداری لرستان برگزارشده بود ،اظهارکرد: در سازمان‌های مردم‌نهاد و جامعه مدنی نقش مهمی در فرهنگ‌سازی و آموزش مهارتهای زندگی مسالمت‌آمیز با ویروس کووید۱۹ به خصوص برای کودکان و خانواده‌های آسیب‌پذیر جامعه را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یکسال از شروع ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان می‌گذرد و شیوع این بیماری را می توان سخت‌ترین آزمون نسل بشر در قرن ۲۱ دانست.

پرویزپور با اشاره به تلاش دولت‌ها در مهار این ویروس،تصریح کرد: همه دولت‌ها تمام امکانات و منابع خود را صرف کنترل و بازداری از شیوع این ویروس کشنده کرده‌اند و با وجود اینکه به یافته‌های علمی و روش‌های پیشگیرانه‌ی قابل توجهی دست یافته‌اند اما هنوز بطور کامل قادر به مهار رشد پیشرونده و تصاعدی آن در بین شهروندان خود نشده‌اند.

او خاطر نشان کرد: در دوران کرونا شاهد تغییرات گسترده‌ای در سبک زندگی ،تغذیه ، بهداشت و روابط اجتماعی بوده‌ایم و ما چاره‌ای نداریم جز اینکه با تغییر در برخی عادات رفتاری فردی و ساختار فرهنگی و اجتماعی، خودمراقبتی ، دیگرمراقبتی و مراقبت اجتماعی را بیاموزیم و به دیگران بیاموزانیم تا زندگی سالم و بانشاطی را داشته باشیم.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری لرستان با تاکید براینکه آموزش مهارتها، افزایش تاب‌آوری اجتماعی، تنوع در برنامه‌های روزانه زندگی،  کنترل رفتارهای هیجانی و تقویت گفتگوی موثر بین اعضای خانواده می تواند از آسیب‌های روحی و روانی ناشی از تاثیرات منفی بیماری پیشگیری نماید،گفت:دفاتر تسهیلگری و سازمان‌های مردم نهاد با توجه به حضور مداوم و مستمر و ارتباط عاطفی با خانواده های مناطق حاشیه‌ای و کمتر برخوردار نقش مهمی در توانمندسازی کودکان کار و خیابانی، کاهش بزه های اجتماعی مهارت افزایی و خودمراقبتی و حفظ سلامت روانی در مواجه با بحران های ناشی از بیماری را دارند.

او ادامه داد: تعامل و همکاری سازنده بین جامعه مدنی و دستگاه‌های دولتی می‌تواند در شناسایی ،پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی و روند خدمت‌رسانی به اقشار آسیب دیده و در معرض آسیب  موثر واقع شود.

پرویزپور بیان کرد: همه ما باید تلاش کنیم در این دوران سخت از تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود در جهت افزایش رفاه و سلامت اجتماعی ،سلامت روانی و بازتوانی کودکان و خانواده‌های آسیب‌دیده استفاده کنیم

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده سمن کرونا در ایران خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۶۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های سطح استان ارجاع شده است گفت: بیش از ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس استان منجر به مصالحه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار جمال سلمانی اظهار کرد: مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرایم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های مؤثری برداشته‌اند.

وی افزود: با پای کار آمدن سازمان‌های حمایتی، و دخیل در حوزه آسیب‌های اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی می‌توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ورود کرد.

فرمانده انتظامی استان ایلام اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران و مددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، تعداد ۱۱ هزار و ۲۸۹ پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

سلمانی با بیان اینکه ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است، اضافه کرد: مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه‌اندازی شده‌اند.

وی تاکید کرد: اگر با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی حل و فصل شود بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

فرمانده انتظامی استان ایلام افزود: شهروندان می‌توانند با شماره گیری شماره ۰۹۶۵۸۰ ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره‌مند شوند.

کد خبر 751140

دیگر خبرها

  • رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • تلاش برای آزار روحی دانشجویان حامی فلسطین
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند