Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@00:16:34 GMT

ضرورت آشنایی کودکان و نوجوان با مهارتهای زندگی

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۰۷۷۶

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین حسن نژاد در نشست فصلی مسئولان مراکز فرهنگی و هنری کانون مازندران با ابراز خرسندی از حضور در جمع مربیان مسؤول و کارشناسان کانون پرورش فکری اظهار داشت: ما محصول تربیت نسل گذشتگان هستیم و در عین حال آیندگان نیز محصول تربیت ما هستند. بر این اساس نقش معلمان و مربیان در حوزه تربیت با اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی از مشکلات و آسیب‌های موجود اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی افزود: همه ما در برخورد با این مشکلات نقادانه عمل می‌کنم اما باید این را بپذیریم که برای حل مشکلات موجود همه می‌بایست از خود شروع کنیم.

وی بر این نکته تاکید نمود که نقش مربیان و معلمان در ایجاد این نگرش بسیار قابل ملاحظه است، تصریح کرد: باید آشنایی کودکان و نوجوانان با مهارت‌های زندگی و ارتقای سواد مهارتی در آنان را جدی گرفت.

معاون استاندار مازندران در قسمت دوم صحبت‌های خود بر ضرورت تغییر اشاره کرد و بیان داشت.

شناخت و درک وضعیت موجود، برنامه ریزی و تلاش برای بهبود وضعیت و رسیدن به وضعیت مطلوب لازمه توسعه نگرش در دو حوزه مدیران و مربیان و معلمان است.

حسن نژاد بر ارتقای سواد و مهارت در کودکان ونوجوانان تاکید کرد و گفت: فناوری‌های نوین ارتباطی، امروز نقش کلانی در حوزه خانواده و جامعه دارد بر این اساس می‌بایست با شناخت این ظرفیت و بومی سازی آن؛ برای رشد و پویایی فرزندان و جامعه بهره برد و در عین حال، تأثیرات منفی و آسیب رسان آن را کاهش دهیم. البته در این خصوص خانواده‌ها، مربیان کانون، معلمان و همه مربیان آموزشی و فرهنگی نقش دارند.

توسعه عدالت فرهنگی در روستاها از برنامه‌های محوری کانون در سال جدید است

مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران در نشست مسؤولان مراکز فرهنگی و هنری این کانون افزود: توسعه عدالت فرهنگی در روستاها از برنامه‌های محوری کانون در سال جدید است.

محمد علی یزدان‌شناس لازمه‌ی مربی بودن را خویش‌تن شناسی عنوان کرد و با بیان اینکه همه انبیا و ائمه معصومین (ع) نقش معلمی ومربی داشتند به نقل از کلامی از حضرت علی (ع) اظهار داشت: کسی که مربی خویش است به احترام سزاوارتر از کسی است که معلم دیگران است.

مدیر کل کانون مازندران مربیان کانون را افرادی توان‌مند و مؤثر خواند که با روح، نگرش و تفکر کودک و نوجوان سرو کار دارند و و از آنها خواست قبل از آنکه به تعلیم بپردازند؛ به خودسازی برسند. چراکه شخصیت مربی، نقش مهمی در رشد و شکوفایی روحی و فکری کودکان و نوجوانان خواهد داشت.

وی در حضور معاون استاندار مازندران به ارائه گزارشی از برنامه‌ها، عمل‌کرد و جشنواره‌های اجرایی کانون در سال ۹۷ پرداخت و با بیان طرح‌ها و و برنامه‌های سال جاری به تشریح اهداف کانون مازندران در حوزه توسعه مهارت‌های زندگی در اعضا مراکز فرهنگی و هنری، گسترش عدالت فرهنگی برای کودکان و نوجوانان روستایی و مناطق کم برخوردار و توجه به فرهنگ بومی و محلی در برنامه‌های کانون پرداخت.

وی گسترش فعالیت‌های فرهنگی در سطح روستاها را یکی از برنامه‌های محوری این کانون دانست و افزود: کانون از ظرفیت خوبی برای تحقق عدالت فرهنگی برای کودکان و نوجوانان روستایی برخوردار است و در صورت حمایت مسؤولان استانی از طرح‌های مربوطه می‌توان در این خصوص به دستاورد خوبی برسیم.

یزدان شناس در قسمت دیگری از صحبت‌هایش، هم‌دلی و دوستی در فضای کانون را مهم‌ترین اصل پیش‌برد کار دانست و با تاکید بر انتظارات مدیر عامل و معاونت فرهنگی؛ مقوله «کودک ونوجوان» در فعالیت‌های کانون و اجر ای برنامه‌های ویژه نوجوانان و تقویت فعالیت‌های گفتگو محور را مورد تاکید قرار داد.

یزدان شناس در عین حال تصریح کرد: همه برنامه‌ها و فعالیت‌های مراکز می‌بایست به جذب عضو و پایدار سازی اعضا منجر شود.

این مسئول با اشاره به اینکه کانون مازندران توفیقات خوبی در حوزه فعالیت‌ها و برنامه‌های حوزه کودک و نوجوان داشته است، ادامه داد: انتظار عمده از مسؤولان مراکز این است که با تحلیل وضع موجود و شناسایی آسیب‌ها و فرصت‌ها در جهت رسیدن به وضع مطلوب تلاش نمایند.

مدیر کل کانون مازندران هم‌چنین بر بروز رسانی مربیان اشاره نمود و اظهار داشت: مطالعه کتاب، تعامل و ارتباط با بخش کارشناسی استان و ایجاد خلاقیت در اجرای برنامه‌ها از دیگر موارد مورد انتظار است.

وی یکی دیگر از فعالیت‌های مهم مسؤولان مراکز را؛ ارتباط با رسانه‌ها و معرفی ظرفیت‌های کانون به جامعه و خانواده‌ها عنوان کرد و در این خصوص بر این نکته تصریح داشت که همه باید یک رسانه باشیم.

کد خبر 4607098

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری مازندران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به فوتبال ایران می‌آید؛ دوره‌ای فشرده برای مربیان برگزار شد
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد