Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-در هفته جاری اجلاس سالانه داووس برگزار می شود و قرار است دونالد ترامپ، رییس جمهوری امریکا سخنرانی آغازین روز جمعه، ۲۶ ژانویه سال ۲۰۱۸ میلادی را انجام دهد.

طبق آمارهای اولیه  در  اجلاس سال جاری سه هزار نفر از  ثروتمندترین افراد دنیا و تاثیر گذارترین سیاستمداران حضور خواهند داشت که  بالغ بر ۷۸۰ نفر از انها امریکایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع اصلی اجلاس سال جاری  ساختن آینده ای مشترک در دنیایی که  امروز چندان پیوسته و در هم تنیده نیست، اعلام شده است .جالب این جاست که یکی از دلایل  این جدایی در دنیای امروز سیاستهای دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا است که قرار است یک سخنرانی مفصل در اجلاس سال جاری داشته باشد.
 اما از دیگر مسایل مهمی که در اجلاس سال جاری به آن پرداخته می شود  مساله تحولات منفی سیاسی در دنیا و افزایش دیدگاههای پوپولیستی است  که روی عملکرد اقتصادی  دنیا هم تاثیر گذار است. رواج این دیدگاهها در کشورهای صنعتی و در حال توسعه به خصوص در امریکا که ابر قدرت اقتصادی و سیاسی در دنیا است مساله‌ای بسیار نگران کننده است که می تواند روی ساختار و تصمیم گیری های اقتصادی در جهان هم تاثیر منفی داشته باشد.
 یکی دیگر از مسایلی که در اجلاس سال جاری به آن پرداخته خواهد شد ، مساله تغییرات جوی و تلاش برای مقابله با آن است . مساله ای که  رییس جمهوری پیشین امریکا از آن به عنوان یکی از بزرگترین مشکلات دنیا یاد می کرد و برای ایجاد اتحاد در دنیا برای مقابله با این بحران تلاش زیادی کرد ولی رییس جمهوری  فعلی آن را مساله مبتلا به کشورش نمی داند و خروج از  پیمان پاریس را ضروری می داند.
 از مسایل دیگری که در اجلاس سال جاری مورد بحث قرار خواهد گرفت بریگزیت و تبعات  اقتصادی ان روی کشورهای اروپایی است . بریتانیا اولین کشوری است که از اتحادیه اروپا خارج می شود  و انتظار می رود این خروج تحولات تجاری و اقتصادی مخربی برای  منطقه یورو به همراه بیاورد. قرار است در این اجلاس در مورد تبعات  منفی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و ابزارهای مالی  و سیاسی مختلفی که می تواند اثرات منفی این خروج را کمتر کند، صحبت شود .
 یکی دیگر از موضوعات مورد بحث در اجلاس سال ۲۰۱۸ افزایش استفاده از رباتها در دنیا و اثرات اقتصادی این تحول است . رباتها بخش زیادی از بازار کار انسانها را خواهند گرفت و انسانها برای اینکه در این دنیای تازه بتوانند شغل داشته باشند باید مهارتهای تازه  کسب کنند. مهارتهایی که  در این دنیای تازه  مورد نیاز است.  قرار است در این جلسه در مورد انواع مهارتهای مورد نیاز  در دنیای جدید،  مشاغل تازه ای که ایجاد خواهد شد و آمادگی های لازم توسط افراد برای زندگی در این دنیا صحبت شود . از طرف دیگر تاثیر رباتها در ارتقای نرخ رشد اقتصادی و افزایش استانداردهای صنعتی و  تولیدی هم مورد بحث قرار خواهد گرفت.
نکته آخری که در این اجلاس بر روی ان تاکید خواهد شد، تلاش برای افزایش نرخ رشد اقتصادی کشورهای در حال توسعه در دنیا است . قرار است نخست وزیر کشور هند در ابتدای جلسه در مورد نیازهای  کشورهای در حال توسعه  صحبت کند و  کارشناسان اقتصادی و سیاسی  در مورد سیاستهایی که می تواند در مسیر توسعه اقتصادی به این کشورها کمک کند، دیدگاههایی را بیان کنند. مسایل  انسانی از قبیل مساله پناهجوها و بحران های انسانی در برخی از کشورهای دنیا از جمله سوریه و عراق هم موضوع دیگری است که در این اجلاس مورد بحث قرار خواهد گرفت. گفته می شود آگاه شدن دنیا در این زمینه اهمیت زیادی دارد زیرا می تواند سرمایه های انسانی را از خطر نابودی نجات دهد و  فرصتهای تحصیلی و کسب مهارتهای انسانی را در اختیار انها قرار دهد. در این جلسه در مورد ضرورت ارتقای فرصتهای تحصیلی و اشتغال برای زنان و  ایجاد فضایی برابر با مردان هم صحبت خواهد شد. در این جلسه در مورد مسایل مربوط به سلامت انسانها و رازهای طول عمر هم صحبت می شود .
 این اجلاس چهار روزه از سه شنبه ۲۳ ژانویه سال جاری آغاز می شود و تا جمعه ۲۶ ژانویه ادامه خواهد داشت .

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۸۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد تند آیت‌الله جوادی آملی درباره مشکلات اقتصادی کشور: اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیت الله جوادی آملی در جلسه درس اخلاق هفتگی خود که امروز چهارشنبه در مسجد اعظم قم به صورت حضوری و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد، به شرح حکمت ۱۳۲ و ۱۳۳ نهج البلاغه پرداخت.

بنابر روایت شفقنا، او گفت: کلام حضرت این است که «وَ قَالَ (علیه السلام): إِنَّ لِلَّهِ مَلَکاً یُنَادِی فِی کُلِّ یَوْمٍ: لِدُوا لِلْمَوْتِ، وَ اجْمَعُوا لِلْفَنَاءِ، وَ ابْنُوا لِلْخَرَابِ» و در کلام بعدی می فرماید: «الدُّنْیَا دَارُ مَمَرٍّ لَا دَارُ مَقَرٍّ وَ النَّاسُ فِیهَا رَجُلَانِ رَجُلٌ بَاعَ فِیهَا نَفْسَهُ فَأَوْبَقَهَا وَ رَجُلٌ ابْتَاعَ نَفْسَهُ فَأَعْتَقَهَا»؛ فرشتگان گاهی به انبیاء و اولیاء ندا می دهند که تعبیر در آنجا این است که «الدنیا مزرعة الآخرة»؛ و گاهی هم فرشتگان به غافلان ندا می دهند که در این کلام امیرالمومنین آمده است. امیرالمومنین می فرماید فرشته ای از طرف خدا مامور است و هر روز ندا می کند به غافلان، کسانی که شیفته دنیا هستند، دنیا هم نه یعنی زمین و آسمان، چون دنیا به معنای زمین و آسمان و چشمه و کوه و دریا نیست، اینها نشانه ها و آیات الهی هستند و لذا در قرآن کریم که به اینها قسم یاد می شود، قسم به بینه است، آسمان و زمین حجت حق هستند، آیات الهی هستند، دنیا که مذموم هست، این اعتباریات در دنیاست مانند مقام و پست و مال و ملک، اینها دنیاست و فرشته ها به این گروه از دنیازدگان می گوید که خود را فروختید!

آیت‌الله جوادی آملی ادامه داد: دنیا محل قرار انسان نیست؛ «الدُّنْیَا دَارُ مَمَرٍّ لَا دَارُ مَقَرٍّ»؛ دنیا قرارگاه نیست، بلکه آخرت قرارگاه است، ما در آخرت به قرارگاه می رسیم و ثابت می شویم و نه ساکن؛ و لذا اگر میلیادرها سال هم آنجا بمانیم خستگی ندارد، همانطور که فرشته ها سالها در آنجا هستند و خستگی ندارند، موجود ثابت منزه از خستگی است و لذا وقتی ما به آخرت و دار القرار می رسیم، ثابت می شویم و نظیر فرشته ها آنجا خستگی نداریم.

او افزود: امیرالمومنین علی علیه السلام می فرماید من سخنگوی رسمی قرآن کریم هستم و من هستم که خبر می دهم قرآن چه گفته است، قرآن کریم دنیا و مردم دنیا و وظیفه مردم در دنیا را معرفی کرده است، فرموده است که دنیا، پنج مرحله دارد، ﴿اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَیاةُ الدُّنْیا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ زِینَةٌ وَ تَفاخُرٌ بَیْنَکُمْ وَ تَکاثُرٌ فِی الْأَمْوالِ وَ الْأَوْلادِ﴾؛ شیخ بهایی این آیه را چنین تعبیر کرده اند که دنیا پنج بخش دارد، کودکی، نوجوانی، جوانی، میانسالی و سالمندی که لعب و بازی برای دوران کودکی است و تکاثر برای دوران سالمندی انسان، باید بدانید که کسی با بازی و سرگرمی سیر نمی شود، خسته می شود و به هدف نمی رسد، اگر انسان تشنه بخواهد خود را با لعاب دهان سیراب کند، فریب خورده است.

این مرجع تقلید گفت: در مقابل دنیازدگان، افراد دیگری هستند که آزادمردان هستند، اینها با دنیا معامله کردند، اینها به مقام و پست و جایگاهی هم که می رسند، آن مقام و پست، برده آنهاست نه آنها برده آن جایگاه، ذات اقدس الهی از اینها به احرار، یعنی آزادمردان یاد می کند.

آیت الله جوادی آملی ادامه داد: اصل دیگر این است که خداوند می فرماید من این دنیا که سراسر نور است و همه آیات الهی هستند از آسمان و زمین و چشمه و دریا و خشکی را آفریدم و در اختیار شما قرار دادم و می خواهم که ﴿وَاسْتَعْمَرَکُمْ فِیهَا﴾، از شما می خواهم زمین را استعمار کنید، این استعمار مقدس است، استعمار پلید این است که کشوری کشور دیگری را استعمار کرده و به نفع خودش، کشور او را آباد کند، ولی خدا می فرماید که من از شما طلب می کنم که شما زمین را آباد کنید، از دل کوهها معدن و چشمه در بیاورید، کشورتان را آباد کنید، دنیا را آباد کنید و منتظر غیب نباشید، بلکه خودتان تلاش و کوشش کنید.

او افزود: ذات اقدس الهی از ما طلب کرده که زمین را آباد کنیم و آبادی زمین علم و سواد و مدیریت می خواهد، اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود، دستوری نیست، این یک علم است که مدیریت، جامعیت، زمین شناسی و زمان شناسی می خواهد، لذا باید درس خواند، با سواد شد، آنهایی که درسش را خوانده اند آنها را احترام کنیم و نرنجانیم و از آنها بهره بگیریم.

این مرجع تقلید شیعیان اظهار کرد: حدیثی را امام باقر به نقل از امیرالمومنین نقل فرموده است که کانَ أمیرُ المؤمنینَ علیه السلام یقولُ: «مَن وَجَدَ ماءً و تُرابا ثُمّ افتَقَرَ فَأبعَدَهُ اللّه»، می فرماید کسی که آب دارد، خاک دارد ولی دست فقر را به این طرف و آن طرف دراز می کند، از رحمت خدا به دور است، چنین دولت و ملتی مورد نفرین امیرالمومنین علیه السلام، است.

آیت الله جوادی آملی گفت: اقتصاد از پییچیده ترین کارهاست و با سفارش حل نمی شود لذا باید از متخصصین در این حوزه استفاده کرد، حرمتشان را حفظ کرد و محترم شمرد و همچنین باید افراد متخصصی را در این حوزه تربیت کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904342

دیگر خبرها

  • پناهیان: هیچ ابزاری جز حجاب نشان‌دهنده جاری بودن محبت در جامعه نیست
  • اعتراض دانشجویان دنیا علیه جنایات اسراییل نشان از بیداری آنان است
  • انتقاد تند آیت‌الله جوادی آملی از مشکلات اقتصادی کشور: اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود
  • انتقاد تند آیت‌الله جوادی آملی درباره مشکلات اقتصادی کشور: اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود
  • فعالیت ۳۰هزار خادم‌یار رضوی در ۱۹حوزه تخصصی فرهنگی و اقتصادی
  • آیت‌الله جوادی آملی: فریب، راه نیست و با آن نمی‌توان زندگی کرد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (19 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری