Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- رئیس اداره آموزش متوسطه نظری اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: این نهاد در زمینه آموختن مهارتهای زندگی به دانش آموزان نیازمند بازنگری است.

حسن عدالتجو روز دوشنبه در گردهمایی کارشناس مسئولان متوسطه نظری دوره دوم ادارات آموزش و پرورش خراسان رضوی در کاشمر افزود: دردوره حساسی از نظام تعلیم و تربیت و دوره گذر از نظام سنتی به نظام پویا و خلاق قرار داریم لذا اگر شرایط و مقتضیات نظام آموزشی جدید را نتوانیم درک کنیم شکست خواهیم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه دانش آموزان باید مهارت زندگی کردن را یاد بگیرند و در آینده جامعه خوبی را تشکیل دهند، اظهار کرد: آموزش و پرورش برای رسیدن به این اهداف نیازمند بازنگری است به ویژه آن که امروزه دنیا در حال تغییرات اجتماعی، تجهیزات و الکترونیک است و باید خود را با این تغییرات هماهنگ کنیم و همراه با دنیا تغییرات را برای آینده جامعه مدنظر قرار دهیم.
وی گفت: باید بدانیم چگونه تهدیدها، مشکلات و موانع را به فرصت تبدیل کنیم و آسیب ها را کاهش دهیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این گردهمایی گفت: در چند سال اخیر آسیب جدی جایگزین شدن آموزش و پرورش غیر رسمی به جای آموزش و پرورش رسمی، این نهاد را تهدید کرده که در نواحی مشهد و نواحی قطب این مشکل بیشتر است.
رضا صابری افزود: مراکز غیر رسمی با شگردها و ترفندهای مختلف و با هدف اقتصادی نه تنها دانش ‌آموزان را به سوی خود جذب می ‌کنند بلکه مسیر فکری اولیا را نیز تغییر می ‌دهند تا جایی که دانش‌ آموزان از کتاب‌ های اصلی و رسمی خود فاصله گرفته و در کتاب ‌هایی که هر کس با نگاه و هدف خود آنها را به چاپ رسانده غرق شده‌ اند.
وی اظهار کرد: رفع این مشکل نیازمند کار فرهنگی و تغییر نگرش است و تمرکز دانش ‌آموزان باید بر روی کتاب ‌های درسی باشد.
وی با بیان اینکه در آموزش و پرورش باید نقشه راه داشته باشیم گفت: در این راستا مدل تعالی مدیریت در دوره های متوسطه اول و دوم، کار و دانش و فنی و حرفه‌ای اجرایی می ‌شود.
صابری افزود: هرچند تغییر نظام ‌های آموزشی براساس شرایط خوب است اما اگر این تغییرات قبل از آماده شدن زیرساخت ‌ها باشد با مشکلات بسیار مواجه خواهیم شد.
وی اظهار کرد: در نظام 3 -3 -6 به جای اینکه ابتدا زیرساخت را تغییر دهند، ساختارها تغییر کرد که این بزرگ‌ ترین اشکال این نظام بود.
وی گفت: سختی ‌هایی که در ساماندهی نیروی انسانی، صدور ابلاغ ‌ها، هدایت تحصیلی و توسعه متوازن وجود دارد به دلیل آماده نشدن زیرساخت‌ ها در این نظام است.
صابری افزود: بسط و توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزشی و ارتقای مدیریت آموزشگاهی از اولویت های امسال حوزه آموزش متوسطه دوم است.
وی از کارشناسان و مسئولان آموزش و پرورش خواست ارتباط خود را با بدنه مدارس محکم کنند و به جای نشستن در اتاق و انجام کارهای روزانه به مدارس بروند و برنامه ‌های مدیران را کنترل و در راستای رسیدن به اهداف آنها را کمک کنند.
وی با تأکید بر تقویت گروههای آموزشی اظهار کرد: نبود منابع انسانی، مالی، امکانات و تجهیزات از چالش ‌های جدی آموزش و پرورش است.
وی نبود انگیزه بین دانش ‌آموزان و معلمان را خلاء جدی در آموزش و پرورش دانست و گفت: اگر به این مشکل توجه نشود، آسیب ‌های جدی بر پیکره آموزش و پرورش وارد خواهد شد.
صابری همچنین به توجه و تقویت حوزه نظارت و ارزیابی تاکید کرد.
7497 / 6053 خبرنگار: لیلا قرایی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۱۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، رسول شیدایی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران توجه به برنامه‌های پرورشی را از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اگر فرآیند تربیت درست انجام شود، آموزش هم خود به خود به صورت مطلوب انجام خواهد شد.

وی افزود: ایران قوی، نیازمند مدرسه قوی است و مدرسه قوی نیاز به معلم قوی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است؛، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

شیدایی اضافه کرد: با توجه به شعار امسال، از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش مهارت‌آموزی دانش آموزان خواهد بود و هر سال ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های فنی در برنامه‌های مدرسه گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه توجه به برنامه‌های آموزش و پرورش به حوزه قرآن، عترت و نماز نیز از اولویت‌ها است، گفت: با توجه به اینکه تفاوت‌های تربیتی میان خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت نیاز به بازسازی دارد؛ بنابراین اثرات شرکت در اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت می‌تواند در آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان اثر بالایی داشته باشد.

کد خبر 751780

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • دغدغه معلمان باید آموختن، ارتقای فردی و رسیدن به دستاورد باشد
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود