Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از شادگان، نعمت الله آلبوغبیش در جلسه انسداد مبادی بیسوادی، از راه اندازی مراکز یادگیری محلی و آموزش مهارتهای زندگی در شهرستان خبر داد و اظهار کرد: در صورت تامین مکان مناسب، این مراکز به همت اداره آموزش و پرورش شهرستان راه اندازی می‌شود.

وی بر لزوم و ضرورت انسداد مبادی بیسوادی تاکید کرد و افزود: شناسایی بازماندگان از تحصیل و تمهیدات لازم برای ادامه تحصیل این افراد باید در اولویت کاری اعضای سواد انسداد مبادی بیسوادی و شورای پشتیبانی سواد آموزی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرماندار شادگان آموزش کودکان در معرض آسیب ۱۰ تا ۱۲ ساله را مورد تاکید و یادآور شد: تاکنون ۶۸۰ دختر و ۲۸۲ پسر بازمانده از تحصیل در این شهرستان شناسائی و ادامه تحصیل آنان در دستور کار قرار گرفت.

آلبوغبیش در ادامه گفت: ثبت نام بازماندگان از تحصیل از نیمه دوم تیرماه به دستور استاندار محترم خوزستان آغاز شد و ضروری است ثبت نام بازماندگان از تحصیل در اسرع وقت ممکن در سامانه تعیین شده انجام شود.

معاون فرماندار شادگان از اجرای طرحها و پایش خانه به خانه مددجویان تحت حمایت بهزیستی توسط این نهاد حمایتی تقدیر و تشکر کرد و همت مضاعف اعضای ستاد انسداد مبادی بیسوادی در راستای انسداد صد در صدی مبادی بیسوادرا خواستار شد.

خبرنگار: مرتضی صویلاتی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۹۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است

علی بخش شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سطح استان ۹ مرکز خرید راه اندازی شده که از این تعداد ۲ مرکز خرید گندم و کلزا متعلق به کهگیلویه است

وی با بیان اینکه تجهیزات لازم در مراکز خرید فراهم شده است، خاطر نشان کرد: کشاورزان در مورد تحویل محصول مازاد بر مصرف خود دغدغه‌ای نداشته باشند.

مدیرکل تعاون روستایی استان تاکید کرد: سعی بر آن است در جهت رفاه حال کشاورزان مراکز خرید در کهگیلویه به صورت شبانه روزی فعال شود.

شجاعی با اشاره به ثبت اراضی کشاورزان در سامانه کشت خاطر نشان کرد: به کشاورزانی که قرارداد خود را در این سامانه ثبت کرده‌اند به ازای هر تن از مزرعه تا مرکز خرید مبلغ میزان ۱۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: تشویقی در نظر گرفته شده به ازای هر تن به فردی تعلق می‌گیرد که محصول خود را بنام خود در سامانه کشت قراردادی ثبت کند.

کد خبر 6097712

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا